Helyi közélet

2013.01.29. 16:22

Jobbik: bentlakásos iskolák kellenének

Miskolc - A Jobbik szerint a városvezetés és az MSZP továbbra is megvezeti a miskolciakat Világsátor ügyben – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő.

Miskolc - A Jobbik szerint a városvezetés és az MSZP továbbra is megvezeti a miskolciakat Világsátor ügyben – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő.„Úgy állítják be, ez egy felzárkóztatási program alapja. Tíz éve tanítok hátrányos helyzetű gyerekeket, eddig is kaptak olyan támogatást, amely segíthette volna felzárkózásukat. Az igazi megoldás – a Jobbik által már említett – bentlakásos iskola lenne, illetve a kislétszámú oktatás” – fogalmazott.

A Jobbik egyébként aláírást gyűjt népszavazás kezdeményezéséhez, hogy a miskolciak döntsék el, épüljön vagy sem a városban roma kulturális központ. Portálunk többször írt a témáról, többek közt: a központ nem csak a roma kultúrát, hanem a határontúlit is összefogná, bemutatná. És – a pletykákkal ellentétben – nem szálláshely lenne, hanem oktatási központ.

Pakusza Zoltánt az aláírásgyűjtésről is kérdeztük, elmondta: jól állnak. Konkrét számot nem mondott.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában