Helyi közélet

2013.01.17. 21:01

Hadd legyen újra lakható a házuk!

Farkaslyuk - Októberben leégett a házuk, mindenük odalett Váradi Jánoséknak.

Farkaslyuk - Októberben leégett a házuk, mindenük odalett Váradi Jánoséknak.A farkaslyuki házaspár 5 gyereket nevel: Ádám 17, Dzsenifer 12, Bianka 11, Patrik 10, Amíra 1 éves. Hiába remélték: a biztosító által fizetett kártalanításból rendbe hozhatják az otthonukat, elutasították őket. Perre mentek, de addig is élni kell. Ezért fordultak az Észak-Magyarországhoz, olvasóinktól remélve segítséget.

Ott jártunkkor a családfő azzal búcsúzott: „Gondolják, hogy akadhat segítőnk, attól hogy cigányok vagyunk?” Mi nem hiába bíztunk benne: csütörtökön megjelent cikkünkre már aznap ketten jelentkeztek. Egy miskolci család ruhaneműt, cipőket küld nekik, egy vállalkozó pedig 100 ezer forintot ajánlott fel a 2, ismét fedél alá hozott helyiség lakhatóvá tételéhez.

A családnak minden jól jönne: egy mosógép és centrifuga, fekhelyek, asztal, székek, konyhaeszközök, ágynemű, ruhanemű (a két kislány és a kisfiú lábmérete 38-as, a nagyfiúé 42-es). A picinek jó volna egy babakocsi. Továbbá: a családfő bármilyen munkát elvállalna. Elérhetőségük: 20-20-278-58-67; felajánlás: [email protected].

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában