Helyi közélet

2013.01.03. 17:35

Földes: mikor lehet új igazgatója az iskolának?

Miskolc - Két igazgatói pályázat után sem sikerült tavaly igazgatót választani a Földes Ferenc Gimnázium élére. Jelenleg Fazekas Róbert az iskola megbízott igazgatója. Most, hogy önkormányzatiból állami iskolává vált az intézmény, mikorra várható az új pályázat kiírása?

Miskolc - Két igazgatói pályázat után sem sikerült tavaly igazgatót választani a Földes Ferenc Gimnázium élére. Jelenleg Fazekas Róbert az iskola megbízott igazgatója. Most, hogy önkormányzatiból állami iskolává vált az intézmény, mikorra várható az új pályázat kiírása?Információink szerint ez a tanév már a megbízott igazgatóval fut ki, és tavaszra várható, hogy kiírják az új pályázatot, ami azt jelenti, augusztus végén lehet döntés. Az új pályázatot már a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KIK) írja ki. A szakemberek szerint iskolaszervezési szempontból ez a forgatókönyv lenne megfelelő.

A témával kapcsolatban kerestük Mariscsák Istvánt, a KIK területi vezetőjét, de nem sikerült elérni.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában