Helyi közélet

2013.01.05. 16:21

Eljuttatták javaslataikat a minisztériumnak

Miskolc - A Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület az új nyugdíjpolitikai határozat végrehajtásával kapcsolatban a napokban eljuttatta írásban aggodalmait és a javaslatait az Emberi Erőforrások Minisztériuma felé - tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Csiba Gábor, a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület elnöke.

Miskolc - A Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület az új nyugdíjpolitikai határozat végrehajtásával kapcsolatban a napokban eljuttatta írásban aggodalmait és a javaslatait az Emberi Erőforrások Minisztériuma felé - tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Csiba Gábor, a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület elnöke.A közlemény szerint felhívták a minisztérium figyelmét arra, hogy "a határozatban foglalt rendelkezések végrehajtása az egészségügyi ellátó rendszerben bizonytalan helyzetet, egyes szakmákban működés képtelenséget teremthet."

A Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért Egyesület bízik abban, hogy az írásban eljuttatott javaslataik megfontolásra találnak és megnyugtató megoldás fog születni a nyugdíjasok foglalkoztatása ügyében. - zárul a közlemény.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában