Helyi közélet

2013.01.06. 10:14

Disznóvágással nyitotta az új évet a Mezőkövesdi KC

Szombaton hajnaltól késő estig jó kedvű disznóvágáson vettek részt a mezőkövesdi kézilabdások.

Szombaton hajnaltól késő estig jó kedvű disznóvágáson vettek részt a mezőkövesdi kézilabdások. A nap tragikus sorsú főszereplője egy barna mangalica volt, aki többek között Molnár Ferenc és a szlovák válogatottba újra meghívott Marian Kleis hathatós közreműködésével szenderült jobblétre nem sokkal reggel hét után.

A mérlegelés előtt persze tippversenyt is rendeztek a csapat tagjai, hogy mennyit nyomhat a coca. A legmesszebb Trivkovics járt a valóságtól, aki 120 kilósnak saccolta a megboldogultat, míg a legjobb tippelőt illető extra kupica pálinka Tóth Koppánynak járt, aki 162 kilóval mindössze 4-5 kilót tévedett.

Ahogyan Fekete László csapatkapitány kifejtette, a fiataloknak többet kell vállalniuk, mint az idősebbeknek, ennek jegyében pedig a junior és a felnőtt csapatot is erősítő korosztályra várt a legtöbb feladat, így a hagymapucolás, a disznó kaparása, de a disznó egyes részeinek fölaprítása, ledarálása is. A nap dolgozója cím egybehangzó vélemények szerint Bán Norbertnek járt.

Mikulás Gábor klubelnök jónak ítélte a különleges foglalkozást, megköszönte a vendéglátást, Tállai András államtitkárnak és Holdoner Istvánnak pedig azt, hogy tiszteletüket tették a különleges tréningen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában