Helyi közélet

2012.12.08. 17:49

Szalon-czukorral várták a miskolciakat

Miskolc - Idén harmadik alkalommal rendezik meg Miskolc ünnepváró családi program-sorozatát.

Miskolc - Idén harmadik alkalommal rendezik meg Miskolc ünnepváró családi program-sorozatát.A Miskolci Szalon-czukor december elsejétől 23-ig tart, amikor is a Szinva-patakon felállított színpadon bábjátékokat, családi programokat láthatnak az érdeklődők. Esténként a hangulatról zenekarok gondoskodnak - más-más műfajt bemutatva - a népzenétől a dzsesszen át a rockig. Italokkal és ételekkel - krumplilángossal, Miskolczi kolbásszal, kürtős kaláccsal, fahájas almával, sült gesztenyével és forralt borra, teával, jóféle pálinkával - a Szinva-terasznál felállított faházakban a Téli ízek kertje várja a látogatókat, az ajándék- és édességárusok, mesterségbemutatókat is tartó kézművesek pedig advent minden napján ott vannak a Villanyrendőrnél és a Centrum Áruháznál.

Szombaton délután és este a Szinva-patak fölé felállított színpadon az Egressy Rézfúvós zenekar adott koncertet, majd Fabók Mariann mutatta be a Székely menyecske meg az ördög című bábjátékot, aztán az Esztenás együttes húzta a talp alá valót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában