Helyi közélet

2012.12.18. 14:57

Nem tűntek el nyomtalanul az igrici tolvajok

Igrici - Igriciben betörtek egy családi házba, a tolvajok kerékpárt és tűzhelyet vittek magukkal, néhány nyomot azonban hátrahagytak.

Igrici - Igriciben betörtek egy családi házba, a tolvajok kerékpárt és tűzhelyet vittek magukkal, néhány nyomot azonban hátrahagytak.A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsére a napokban tett bejelentés szerint egy igrici ingatlanba betörtek. A járőrök az elkövető által hátrahagyott nyomokat lekövették és az utcában lévő egyik ház udvaráig jutottak. Az ott élő 30 éves férfi nem is tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A további adatgyűjtés során az is kiderült, hogy a gyanúsítottnak egy másik helybéli férfi is segített. A Mezőcsáti Rendőrőrsre mindkét elkövetőt előállították.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két tettessel szemben lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

- A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában