Helyi közélet

2012.12.29. 16:46

Munkahelyet, pénzt, egészséget!

Megkérdeztük a járókelőket, mit várnak az új esztendőtől.

Megkérdeztük a járókelőket, mit várnak az új esztendőtől.– Szerencsét kívánok mindenkinek a boldoguláshoz, a boldogsághoz. Ehhez pedig jó egészséget és megfelelő mennyiségű pénzt – mondta lapunknak Szemán Enikő. Testvére, Szemán Csilla úgy fogalmazott: „jövőre szeretnék sokkal boldogabb lenni, mint az idén. Kevesebb gondot akarok, és azt, hogy rám találjon az igaz szerelem.

Tóth Judit Angliában él, és teljesen elégedett az életével. Azt várja az új évtől, hogy az itthon élők is sokkal jobban boldoguljanak, mint eddig, és hogy ne érezzék annyira, hogy egyre rosszabb minden.

Csontos Zsuzsanna elsőként azt várja, hogy 16 hónapos kislánya kevesebbet betegeskedjen majd jövőre, mint az idén. Számára ez a legfontosabb. De szeretné azt is, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerüljenek, hogy egy kicsit „helyre rázódjanak.”

Szabó Katalin szintén anyagi helyzetének javulását várja. A férje dolgozik ugyan, de ő gyed-en van, és mint mondja, így nagyon nehéz megélni. Tervezi, hogy jövőre visszamegy dolgozni, csak nem tudja, hogy visszaveszik-e.

Lakatos Anita is munkahelyet vár 2013-tól. Mert hiába próbálkozik mindenütt, a két gyerek miatt sehová sem veszik föl. Hozzáteszi: de még ennél is fontosabb az egészség és a szeretet.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában