Helyi közélet

2012.12.01. 13:04

Mi az avasiak, a rend pártján állunk - Közlemény

Miskolc - Aggodalommal és megdöbbenéssel értesültünk a miskolci Jobbikosok újabb avasi provokációjáról. A rendzavarás eredményeképpen a rendőrség 14 embert előállított, köztük Jakab Péter Jobbikos önkormányzati képviselőt. A rendőrség őket közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezésével gyanúsítja.

Miskolc - Aggodalommal és megdöbbenéssel értesültünk a miskolci Jobbikosok újabb avasi provokációjáról. A rendzavarás eredményeképpen a rendőrség 14 embert előállított, köztük Jakab Péter Jobbikos önkormányzati képviselőt. A rendőrség őket közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezésével gyanúsítja.Ebben az esztendőben sajnos ez már a sokadik alkalom, amikor szélsőségesek akarnak politikai hasznot húzni az Avas problémáiból.

Ezzel szemben, a miskolci városvezetés 60 járőrrel erősítette a városban, így az avasi lakótelepen is, a közbiztonságot, a személyes jelenlétet. A korábbi esztendők tízszeresét, összesen 400 millió forintot fordított a rend megerősítésére. A folyamatos hatósági ellenőrzések eredményeképp már 48 lakásból költöztek ki a beilleszkedésre képtelen fészekrakók.

Mi az avasiak oldalán, a rend pártján állunk. Minden erőnkkel dolgozunk azért, hogy biztonságos, élhető környezetet teremtsünk a miskolci emberek, családok számára. Ebben a Jobbik sem fog bennünket megakadályozni.

- A FIDESZ-KDNP képviselőcsoport nevében: Seresné Horváth Zsuzsanna önkormányzati képviselő, Molnár Péter frakcióvezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában