Helyi közélet

2012.12.15. 11:56

Megszállottan keressük leendő kollégánkat

Jövőbeli csapattársunk imádja az online-t és nem mellesleg kiváló értékesítői vénával bír. Magadra ismersz?

Jövőbeli csapattársunk imádja az online-t és nem mellesleg kiváló értékesítői vénával bír. Magadra ismersz?

Bővítjük a csapatot, megszállottan keressük leendő kollégánkat. A kívánalmaknak megfelelő jelölt népes olvasótáborunk tagja, de rövidesen lehetősége lesz rá, hogy a monitor túloldaláról is lássa Borsod Online-t nap mint nap.

- Nem csak véleménye van a portálról, de ötlete is arra vonatkozóan, miként lehetne előre vinni leendő ügyfelei és az olvasók legnagyobb örömére.

- Pozitív személyiség, aki mind a vállalati rendezvényeken, mind hétköznap emelkedett hangulatot varázsol, mely jobb teljesítményre sarkallja az egész csapatot.

- Nagyon fontos erénye, hogy ismeri a gazdasági és földrajzi környezetet, melyben nálunk is dolgozni fog. A helyi vállalatok telephelyét jobban vágja fejből, mint a veterán miskolci taxis.

- Az ideális jelöltünk nem riad vissza egy dinamikus, a médiában komoly hagyományokkal bíró vállalat diktálta tempótól, sőt eleme az ilyen közeg.

Röviden: kiváló értékesítő. Magadra ismersz?

Jelentkezés a következő email címen: [email protected]

A megpályázható állásról szóló leírás itt érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában