Helyi közélet

2012.12.11. 13:00

Konyhakéssel támadt az orvosára a hernádszentandrási férfi

Hernádszentandrás - Abaújban egy férfi késsel rontott rá háziorvosára, aki csak lélekjelenlétének és jó reflexeinek köszönhetően élte túl a támadást. A támadót a rendőrség őrizetbe vette.

Hernádszentandrás - Abaújban egy férfi késsel rontott rá háziorvosára, aki csak lélekjelenlétének és jó reflexeinek köszönhetően élte túl a támadást. A támadót a rendőrség őrizetbe vette.Egy hernádszentandrási férfi 2012. december 10-én délelőtt szakrendelői leleteivel tért vissza orvosi kontrollra az ináncsi rendelőbe. A férfi hívásra belépve papírjait átadta és az addig zsebében rejtegetett, több mint tíz centiméter pengehosszúságú kést előkapva rátámadt a doktorra.

Az orvos saját lélekjelenlétének és védekezésének köszönhetően csak könnyebb nyaki sérüléseket szenvedett, a sértett ugyanis a támadó kezét még időben megragadta és kivédte, hogy az további sérüléseket okozzon számára. A támadót végül hosszas dulakodást követően az ápolók segítségével sikerült lefegyverezniük.

A 36 éves hernádszentandrási férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya közfeladatot ellátó személy ellen, e feladatának teljesítése során elkövetett emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt megindított büntetőeljárásban bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában