Helyi közélet

2012.12.01. 13:13

Halálos quad baleset: Volt már hasonló balesete az MVK-nak

Miskolc - "Ilyen baleset nem, de hasonló jellegű történt már társaságunknál." - nyilatkozta az Észak-Magyarország érdeklődésére Grieger Ernő, az MVK Zrt. szolgáltatási igazgatója, aki alig fél órával a Győri kapuban bekövetkezett tragédia után maga is a helyszínen tájékozódott szombat reggel.

Miskolc - "Ilyen baleset nem, de hasonló jellegű történt már társaságunknál." - nyilatkozta az Észak-Magyarország érdeklődésére Grieger Ernő, az MVK Zrt. szolgáltatási igazgatója, aki alig fél órával a Győri kapuban bekövetkezett tragédia után maga is a helyszínen tájékozódott szombat reggel.- Körülbelül 8-10 esztendővel ezelőtt az Avasi Kilátónál található végállomásnál fordult ki egy buszunk, amikor a Hideg sor felől egy motoros nagy sebességgel a járműnek ütközött és a helyszínen elhunyt. - fogalmazott Grieger Ernő.

Grieger Ernő elmondta azt is, hogy a "quad baleset" idején az autóbuszt vezető kollégáját valószínűleg az orvos táppénzre írja, vagy a pilóta szabadságra megy. Ráadásul a rendőrségi vizsgálat idején a sofőr nem vezethet, már csak azért sem, mert halálos baleset idején azonnal bevonja a hatóság a jogosítványt. Megtudtuk azt is, hogy gyorsított eljárás keretében 2-4 hét alatt elkészülhet a szakértői vélemény az ügyben, azonban a körülményektől függően ez elhúzódhat akár 2-3 hónapig is.

A balesetben megsérült autóbusz egyébként információink szerint már a közlekedési társaság Szondi György utcai telephelyén van.

ÉM-JLI



Miskolc - Két kisgyőri férfi lelte halálát a szombat hajnali miskolci quad balesetben.

Kettős halálos baleset történt szombaton reggel Miskolcon a Győri kapu és Thököly utcák kereszteződésében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában