Helyi közélet

2012.12.10. 17:41

Füstölt az adventi villamos

Miskolc - Füstölni kezdett az adventi villamos hétfőn délután öt óra körül a József utcánál, tájékoztatta portálunkat Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Miskolc - Füstölni kezdett az adventi villamos hétfőn délután öt óra körül a József utcánál, tájékoztatta portálunkat Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. Egyelőre ismeretlen okok miatt füstölni kezdett, ezért az utasokat leszállították róla és - mint olvasóink a helyszínről jelezték - poroltóval kellett megfékezni a felcsapó lángnyelveket. A meghibásodott adventi villamos miatt a villamosforgalom is megakadt Miskolcon.

Pásztor Imre a Miskolc Holding kommunikációs és PR-vezetője elmondta, hogy az MVK Zrt. és a tűzoltóság szakemberei megvizsgálták a villamost, és azt állapították meg, hogy vagy a forgóváz meghibásodása vagy kondenzátorhiba okozta a füstöt, amit a járművezető egy poroltóval semlegesített. A közlekedési vállalat szakemberei igyekeznek a meghibásodást elhárítani, hogy néhány napon belül visszaadhassák a közlekedőknek az adventi villamost, tette hozzá Pásztor Imre.



A bölcsész épület előtti lefagyott lejtő sorra tréfálta meg a járművezetőket. Az egyetemen két kisebb baleset is érte a menetrend szerinti járatokat, autók is kicsúsztak az egyik kanyarban. Olvasónk számolt be a történtekről. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában