Helyi közélet

2012.12.17. 17:54

ÉMÁSZ: kétmillió forint a miskolci családsegítőnek

Miskolc - Kétmillió forinttal támogatta az ÉMÁSZ a Miskolci Családsegítő Központot. Az adomány ünnyepélyes átadója hétfőn volt.

Miskolc - Kétmillió forinttal támogatta az ÉMÁSZ a Miskolci Családsegítő Központot. Az adomány ünnyepélyes átadója hétfőn volt.„Az adomány óriási lehetőség, hiszen jövőre az egész éves programsorozatunk támogatása megoldódott” – mondta Földessy Judit, az intézmény vezetője. Azt is megtudtuk: a kétmillióból gyermekprogramokat szerveznek, majd illetve nyári táborokra is lesz lehetőség, valamint sport- és fejlesztő játékokat vásároltak a központnak. A pénzből a Fazola úti szolgáltató központjuk közösségi helyiségét is felújítják.

Hans-Günter Hogg az ELMŰ-ÉMÁSZ igazgatósági tagja lapunknak elmondta: Karácsony közeledtével próbálnak azokon segíteni, akik a legrászorultabbak. „Nem tudunk szolgáltatási területünkön mindenhol ajándékot osztani, de igyekszünk ott, ahol a legrászorultabbak vannak, ahol a leginkább szükséges” – fogalmazott.

Pfliegler Péter alpolgármester azt hangsúlyozta: „Aki teheti, tegyen jót, nemcsak Karácsonykor, de ilyenkor különösen. Az ÉMÁSZ nem először adományoz Miskolcon, amit a város hálával fogad. Mondhatjuk, a cég többszörösen jó példát mutat” – tette hozzá.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában