Helyi közélet

2012.12.01. 14:57

"Asperges me" Tokajban

Tokaj - Asperges me címmel tartottak különleges koncertet a Paulay Ede Színházban Oberfrank Pál, Sudár Annamária és a Misztrál együttes közreműködésével.

Tokaj - Asperges me címmel tartottak különleges koncertet a Paulay Ede Színházban Oberfrank Pál, Sudár Annamária és a Misztrál együttes közreműködésével. A pálos szerzők szövegeiből, verseiből és egyéb dokumentumokból, valamint a magyar történelmet felelevenítő költeményekből, megzenésített versekből álló összeállításban felidézték a rend történetének néhány fontos epizódját és alakját. A címként használt latin idézet egyébként a pálos szerzetesek esti befejező imádságából származik és utal az imádság, a magány és a vezeklés pálos lelkiséget meghatározó hármasságára is. A darabot a közmédia is rögzítette Tokajban, és várhatóan december 15-én, szombaton 8 óra 30 perctől tűzi műsorra a Duna Televízió és december 24-én, az m1-en az Éjféli Mise után is bemutatnak egy vágott verziót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában