Helyi közélet

2012.12.12. 10:26

Alapítványi bál Putnokon

Putnok - Jótékonysági bált rendeztek a Serényi Béla Gimnázium és Mezőgazdasági Szakközépiskolások a Péczeli ÁMK aulájában.

Putnok - Jótékonysági bált rendeztek a Serényi Béla Gimnázium és Mezőgazdasági Szakközépiskolások a Péczeli ÁMK aulájában.

A bált Magyar András az intézmény vezetője nyitotta meg. A színvonalas esemény a végzős diákok bécsi keringőjével vette kezdetét. A tanulók zenés-táncos produkciókkal tették színesebbé és emlékezetesebbé az estét.

Dr. Váradyné Nagy Andrea intézmény vezető helyettes 34 éve tanított az iskolában. November 19-től már a Putnoki Tankerület igazgatójaként végzi majd munkáját. Kérdésünkre elmondta: a bál bevételéből a 2013-ban megrendezésre kerülő jubileumi ünnepségre költik majd, ugyan is az iskola ez alkalomból ünnepli a szakképzésük 100, míg a gimnáziumi képzés 50. évfordulóját.

Az eseményen jelen volt Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, aki kérdésünkre elmondta fontosnak tartja az oktatás helyzetét, valamint az alapítványi bálok megtartását. Putnok városvezetését Tamás Barnabás országgyűlési képviselő, Putnok város polgármester képviselte. Elmondta: a képviselő testülettel karöltve minden olyan rendezvényt támogatnak, amely az iskolák fejlődését, fenntarthatóságát elősegíti.

A térség üzletemberei mellett a civilszervezetek is sok tombolatárgyat ajánlottak fel a jó cél érdekében. A talpalávalót hajnalig Molek Csongor szolgáltatta.

- Tamás István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában