Helyi közélet

2012.12.29. 18:00

Akik a jégen töltik a szünetet

Miskolc - A téli szünet sok mindenre jó, például el lehet tölteni a jégcsarnokban néhány kellemes és esésmentes órát.

Miskolc - A téli szünet sok mindenre jó, például el lehet tölteni a jégcsarnokban néhány kellemes és esésmentes órát.

A téli szünet akkor jó, ha sportolásra is jut egy kis idő.

Szombaton a korioktatáson jártunk, ahol kicsik és nagyok a jégen csúszás fortélyaival ismerkedtek, a diákok pedig arról meséltek lapunknak, hogy miért szeretik a téli szünetet. Sallai Dóra úgy foglalta össze a lényeget, hogy jól telik a vakáció. Aztán elmesélte, hogy karácsonyra kapott egy laptopot, úgyhogy most sok időt tölt annak kipróbálásával. De természetesen jut idő a barátnőkre is, a karácsonyt pedig a családdal töltötte.

– Néha eljövök korizni, de jó lenne, ha még sokáig tartana a téli szünet – teszi hozzá Dóra.

Berentés Dóra is ezen a véleményen van. Szerinte a téli szünetnek egészen júniusig kellene tartania, utána pedig kezdődne a nyári vakáció. És hogy mit kezdene a rengeteg szabad idejével? Edzésre és meccsre járna. Kiderül ugyanis, hogy Dóra jégkorongozik a Miskolci Jegesmedvék lánycsapatában, és az egyesület egyetlen meccsét sem hagyná ki. Kihasználva a nyilvánosságot felhívja a figyelmet: minden lányt szívesen várnak a csapatba. Barátnője, Kerekes Krisztina szintén jégkorongozó, így az ő szünete is edzéssel és meccsekkel telik. Nem tudja megmagyarázni, mi vonzza ehhez a férfias sporthoz, de az biztos, nagy rajongója a jegesmedvéknek.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában