Helyi közélet

2012.11.25. 12:36

Újpest vs. DVTK - Nézzük együtt: Tiszától és Rudolftól várja a DVTK góljait

Nézzük együtt, együtt nézzük: az Újpest FC – DVTK meccset az abaújszántói Soltész Zoltánnal követjük majd.

Nézzük együtt, együtt nézzük: az Újpest FC – DVTK meccset az abaújszántói Soltész Zoltánnal követjük majd.

Az abaúji település egykori polgármesterét aligha kell bemutatni a sportkedvelőknek. A szántói klubnál az utánpótlás vezetői tisztet tölti be, de szívének „fele" a diósgyőrieké: az NB I-es csapat valamennyi hazai mérkőzését a helyszínen követi.

Támadóbb szellemben

– Az a legfontosabb, hogy a játékosok adják ki a lelküket a pályán – kezdte Soltész Zoltán, majd így folytatta: – Biztos vagyok benne, hogy az összeállításban lesz egy-két változás. Megmondom

őszintén, hogy én Abdouramant játszatnám, mert a középpályán tőle nincs jobb szűrő, azt viszont

nem tudom, hogy nincs-e sérülése? Remélem, hogy Rudolf már teljes értékű harcos és végig fogja játszani a meccset, ugyanis a DVTK-nak éppen az előrejáték a gyengéje. Erről árulkodik a táblázat, a kevés szerzett gól. Ezen változtatni kell, úgy hiszem tehát, hogy Szentes Lázár, Sisa Tibor „örököse” a lila-fehérek ellen már támadóbb szellemű csapatot rak össze elődjétől. Tisza Tibortól is sokat várok: ha valaki, akkor ő ismeri a Megyeri út hangulatát, s ebből profitálhatnak a diósgyőriek.

Az ismert és népszerű sportember emlékeiről is beszámolt:

– Hat évvel ezelőtt jelen voltam egy Újpest – Diósgyőr meccsen, akkor 3-0-ra nyertünk. Most nem várok ilyen arányú sikert, de egygólos győzelemben mindenképpen reménykedem.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában