Helyi közélet

2012.11.26. 18:10

Tárgyalás volt, de ítélet nem

Gesztely, Miskolc - Nem született ítélet annak a férfinak az ügyében, akit azért tervezett gyorsított eljárásban bíróság elé állítani a rendőrség, mert illuminált állapotban rátámadt a gesztelyi polgármesterre.

Gesztely, Miskolc - Nem született ítélet annak a férfinak az ügyében, akit azért tervezett gyorsított eljárásban bíróság elé állítani a rendőrség, mert illuminált állapotban rátámadt a gesztelyi polgármesterre.Mint korábban megírtuk, egy ittas közmunkással gyűlt meg a baja Simon István gesztelyi polgármesternek. A férfi, miután a polgármester közölte vele, hogy fegyelmi eljárást indít ellene, mert elhagyva a munkahelyét és leittasodott, az iskola ebédlőjében ellenőrzést folytató Simon István után ment, és az ott étkező gyerekek és pedagógusok szeme láttára többször is megragadta a gallérját, ám a polgármester mindannyiszor eltaszította magától.

Az ebédlő előterében a támadó elcsúszott egy vödör kiömlött moslékon. Ekkor sikerült kitessékelni az ajtón, a felesége pedig hazavitte. A férfit időközben elbocsátották, így egy ideig semmilyen ellátásban nem részesülhet.

A kapatos közmunkás ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség, és ügyét bíróság elé állításban kívánta lezárni, azonban a bíróság úgy döntött, az ügyészség emeljen vádat a férfi ellen, aki így szabadlábon védekezhet.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában