Helyi közélet

2012.11.26. 20:53

Szakértői telefon - Kérdezzenek a szembetegségekről!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Vannak veleszületett szembetegségek, s léteznek olyanok, amelyeket életünk során szerzünk. Szerencsére a tudomány egyre több szembetegség orvoslására képes, s nyújt műtéti, gyógyszeres vagy optikusi megoldást, segítséget. Mi az, ami elkerülhető, s mi, amit génjeinkben hordozunk? Mi a különbség a szürke és a zöld hályog között? Ha a műtét a megoldás, miért kell várni rá? S kinek mennyit? Lassítható-e a korral járó látásromlás?

Borsod-Abaúj-Zemplén - Vannak veleszületett szembetegségek, s léteznek olyanok, amelyeket életünk során szerzünk. Szerencsére a tudomány egyre több szembetegség orvoslására képes, s nyújt műtéti, gyógyszeres vagy optikusi megoldást, segítséget. Mi az, ami elkerülhető, s mi, amit génjeinkben hordozunk? Mi a különbség a szürke és a zöld hályog között? Ha a műtét a megoldás, miért kell várni rá? S kinek mennyit? Lassítható-e a korral járó látásromlás?Kérdéseit Ön is felteheti a 46/501-261-es telefonszámon november 30-án (pénteken) délelőtt 10 és 11 óra között dr. Czinege Éva főorvosnak, a Megyei Kórház Szemészeti Osztálya vezetőjének.

Kérdéseiket a megadott időpont előtt a [email protected] címre e-mailben is elküldhetik. A tárgymezőbe írják be: „szemünkről”!

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában