Helyi közélet

2012.11.28. 11:43

Műkorcsolya „nagyüzem” a miskolci jégcsarnokban

A miskolci jégcsarnokban hetedszer rendezik a Kelet-Magyarország Kupa nemzetközi műkorcsolya versenyt.

A miskolci jégcsarnokban hetedszer rendezik a Kelet-Magyarország Kupa nemzetközi műkorcsolya versenyt.December 1-én, szombaton 16.30-tól 21.30-ig a rekreációs és az adult ategóriák (6 éves kortól felső korhatár nélkül) indulói mutatják be tudásukat, december 2-án, vasárnap 9.00- től 15.00-ig pedig az utánpótlás kategóriák (6 éves kortól 19 éves korig) adnak számot felkészültségükről. A versenyek értékelése nemzetközi bírói gárdával a legújabb ISU szabályok szerint történik, videó felvétellel.

Karácsony a jégen

December 15-én, szombaton és december 16-án, vasárnap ugyancsak a miskolci jégcsarnok ad otthont a Karácsony a jégen elnevezésű gyermek jégszínházi előadásoknak, amelyek 16-kor kezdődnek.

– Negyedi alkalommal kívánjuk megajándékozni a miskolci és Miskolc környéki gyerekeket, családokat egy szép, tanulságos és szívet-szemet gyönyörködtető jégszínházi produkcióval, amelynek négyperces változatával nemzetközi versenyen első helyezést értünk el – mondta Abaházy-Lukács Péter, a Havasszépe SE és Jégszínház elnöke.

– Több mint harminc egyesületi korcsolyázó lép jégre 6 éves kortól 30 éves korig, a kezdő versenyzőktől a többszörös bajnokainkig.Jegyek a Művészetek Háza jegyirodájában kaphatók, valamint a helyszínen, az előadás előtt válthatók. Információ: 20/399-3121, vagy e-mailben: [email protected]

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában