Helyi közélet

2012.11.28. 12:18

MSZP: már tavaly kész lehetett volna az óvoda

Miskolc - A szocialisták újra kérdéseket tettek fel a Szivárvány óvoda építésének csúszásával kapcsolatban.

Miskolc - A szocialisták újra kérdéseket tettek fel a Szivárvány óvoda építésének csúszásával kapcsolatban.Szihalmi Péter, a párt miskolci alelnöke és Bartha György önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatójukon elmondták: „Kiss Gábor alpolgármester azt mondta, hogy ennek az ügynek az önkormányzat ugyanúgy áldozata, mint a gyerekek, ugyanis a kivitelező hibájából, az alvállalkozóval való elszámolási vita következtében állt le a beruházás.”

A szocialisták szerint ez nem igaz, mert „amennyiben az alpolgármester és Seresné Horváth Zsuzsanna, a terület fideszes önkormányzati képviselője foglalkoztak volna a projekttel, akkor az óvoda kész lett volna 2011.szeptember elejére.”

A szocialisták, korábbi, önkormányzathoz intézett kérdéseiket is megismételték, többek között: „A Közbeszerzések Tanácsánál valóban feljelentették az önkormányzatot a közbeszerzési törvény, illetve az esélyegyenlőség megsértéséért? Valóban úgy módosították a kivitelezői szerződést, hogy a módosítást nem tették közzé a Közbeszerzési Értesítőben?

ÉM-NSZR


Miskolc – A Szivárvány óvoda miatt az MSZP és a Jobbik is támadta hétfőn az önkormányzatot. Az óvoda épületének felújítása ugyanis csúszik, a gyerekek addig a Könyves Kálmán Általános Iskolába járnak. A szülők szerint az óvodások és iskolások együttélése sok problémát felvet.

Miskolc – Az MSZP és a Jobbik is aggódik a Szivárvány óvodáért, illetve a kiköltöztetett óvodásokért.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában