Helyi közélet

2012.11.16. 14:49

Köszöntötték az idős embereket Kondón

Kondó - Esztendők óta hagyományosan novemberen köszönti a kondói önkormányzat a településen élő idős lakosokat.

Kondó - Esztendők óta hagyományosan novemberen köszönti a kondói önkormányzat a településen élő idős lakosokat.Ez évben több mint 130 lakos kapott meghívót november 9-re, hogy egy gondtalan délutánt tölthessen el. A meghívottak közel kétharmada részt vett a rendezvényen. A program Lovas Bertalan polgármester köszöntőjével kezdődött, aki külön köszöntötte Soltész Dezsőnét, a község legidősebb asszonyát, valamint Tóth Imrét, a falu legidősebb férfi lakosát. A kondói képviselő-testület hagyományt teremtett az idősek köszöntéséből, és reméljük, hogy ezt az elkövetkező években is folytatni tudjuk - fogalmazott Lovas Bertalan.

Meglepetésül kocsonya

A településen működő Harica-völgyi óvoda kisóvodásai vidám vásári hangulatot teremtettek bohókás műsorukkal, majd meglepetésként apró ajándékot nyújtottak át minden meghívott részére. Ezt követően a helyi Nótakör citerakísérettel előadott műsorát hallgatták meg az idős emberek, majd az önkormányzat vacsorával vendégelte meg a jelenlevőket. A tálalásnál a kondói fiatalok nyújtottak segítséget. A vacsora zárásaként csomagolt süteménnyel és az önkormányzat dolgozói által készített kocsonyával lepték meg a résztvevőket. A további szórakoztatásról az edelényi Dobi házaspár gondoskodott.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában