Helyi közélet

2012.11.11. 11:19

Koleszár Péter: Egyre nagyobb a presztízse

Miskolc - A támogatók egyre inkább elismerik a megyei Príma díj jelentőségét. Harmadik éve hirdeti meg a Vállalkozók és Munkáltatok Országos Szövetsége (VOSZ) B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnöksége a megyei Príma díjat.

Miskolc - A támogatók egyre inkább elismerik a megyei Príma díj jelentőségét. Harmadik éve hirdeti meg a Vállalkozók és Munkáltatok Országos Szövetsége (VOSZ) B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnöksége a megyei Príma díjat. A szervezés tapasztalatairól kérdeztük Koleszár Péter, a megyei társelnökök egyikét.

- Egyre nagyobb a presztízse ennek az elismerésnek, a támogatók egyre inkább elismerik a jelentőségét, értékét, Bár a gazdasági válság e téren is érezteti a hatását, az eddigi támogatók ezúttal is mellénk álltak, sőt, újak is jelentkeztek, ha nem is olyan számban, mint ami az általunk elképzelt továbbfejlődéshez szükséges volna – mondta a társelnök. Kérdésünkre, min szeretnének változtatni, elárulta: ha lehetőség volna rá, szívesen adnának a második és a harmadik helyezetteknek a jelenlegi, kétszemélyes wellness-hétvégék mellé pénzjutalmat is, vagy például szívesen töltenék meg a legfelső lelátókat is vendégekkel, de ahhoz hozzátartozna a még szélesebb körű vendéglátás is.

- Ezzel együtt elégedettek lehetünk – tette hozzá. Megemlítette: a támogatók között voltak olyan vállalkozók, vállalkozások is, amelyek háttérben maradtak, sőt még olyan magánszemély is akadt, például egy multi cég titkárságának vezetője, aki elmondta: az egyetlen vágya az adományával, hogy jó célt szolgálhasson. Márpedig a Príma díj ilyen cél. 

A Príma-díj egyik tárgyjutalma a Szanyi Borbála készítette Mancs szobor kisebb méretű, számozott változata. Érdemes feleleveníteni: az első számozott példányt a VOSZ elnöke, Demján Sándor, a Príma Primissima Díj alapítója vehette át az első megyei díjkiosztón. Ugyanezen rendezvényen díjazott lett a Spider Mentőcsoport, így a kis Mancs szobor egy példánya Mancs gazdájához, Lehoczki Lászlóhoz került.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában