Helyi közélet

2012.11.29. 11:16

Kedvezmények az Észak előfizetőinek

Miskolc - Az Észak jövőre is folytatja hűség­programját, mindazok örömére, akik elkötelezett hívei a lapnak.

Miskolc - Az Észak jövőre is folytatja hűség­programját, mindazok örömére, akik elkötelezett hívei a lapnak.A már több éve tartó, nagyszabású hűségprogram segítségével könnyedén megspórolhatja az Észak-Magyarország előfizetési díját. Célunk előfizetőink hűségének elismerése és honorálása.

Rengeteg előnyt kínálunk

Az Észak-Magyarország hűségkártyájával számtalan helyen vásárolhatnak kedvezményesen, kuponfüzetünk, kuponoldalaink felhasználásával pedig extra árengedményekben részesülhetnek előfizetőink. Népszerű kulturális programok, többek között koncertek, színházi darabok, filmvetítések, cirkuszi előadások támogatóiként jövőre is rengeteg előnyt kínálunk majd olvasóinknak. ÉM

Érkeznek az új hűségkártyák

Hűséges előfizetőink részére ez év végén ingyenes, küllemében megújult, névre szóló hűségkártyát küldünk.

Miért jó előfizetőnek lenni?

Közel 50 üzletág elfogadóhelyén vásárolhat.

Már 140-nél is több üzletben és szolgáltatónál kap kedvezményeket.

Évente több ezer forintot spórolhat meg vásárlásaival. 2013-ben új akciókat, kedvezményeket biztosítunk hűséges előfizetőinknek.



Amit a Hűségkártyáról tudni érdemes

Mi a Hűségkártya-program?

Az Észak-Magyarország – immár harmadik éve – hűségkártyát ad minden régi olvasójának. A kártyával rendelkezők kedvezményes vásárlási lehetőségekhez, valamint szolgáltatásokhoz jutnak a programban résztvevő partnereknél.

Mi a program célja?

Az Észak Hűségkártya-program nem titkolt célja elismerni és honorálni régóta elkötelezett olvasóink és partnereink hűségét egyaránt.

Kik kapnak Hűségkártyát?

A Hűségkártyát automatikusan megkapja minden előfizetőnk, akinek legalább egy éve élő előfizetése van.

Hogyan kézbesítjük a kártyákat?

A kártyákat terjesztőhálózatunk segítségével kézbesítjük.

Mire jó a kártya?

A programhoz csatlakozó cégek által kínált termékek árából vagy szolgáltatások tarifájából előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak. Partnereink között található többek között virág-, játék- és könyvesbolt. Vásárolhatnak szeretteiknek különleges ékszereket és órákat, vagy bundát is. Segítségükkel felújíthatják lakásukat, megszépíthetik kertjüket, gondoskodhatnak otthonuk biztonságáról, avagy autójuk szervizeléséről. A kártyahasználattal havonta több ezer forintot is meg lehet takarítani, így az újság előfizetési ára gyorsan megtérül.

Érdemes tájékozódni!

Az Észak Hűségkártyával rendelkezők azért, hogy megtiszteltek bennünket bizalmukkal, tőlünk értesülnek a megye és a nagyvilág híreiről, vagy arról, hol találnak jó ajánlatra, akcióra, olcsóbban vásárolhatnak. Vásárlás előtt hasznos végig böngészni a http://www.eszak.hu/husegkartya oldalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában