Helyi közélet

2012.11.20. 18:46

Ittasan támadt a polgármesterre Gesztelyben

Gesztely - Rátámadt Simon István gesztelyi polgármesterre egy 38 éves ittas közmunkás, hétfőn dél tájban, miután a polgármester közölte vele: mivel elhagyta munkahelyét, és még be is rúgott, fegyelmi eljárást indítanak vele szemben, így egy évig mindenféle juttatástól elesik.

Gesztely - Rátámadt Simon István gesztelyi polgármesterre egy 38 éves ittas közmunkás, hétfőn dél tájban, miután a polgármester közölte vele: mivel elhagyta munkahelyét, és még be is rúgott, fegyelmi eljárást indítanak vele szemben, így egy évig mindenféle juttatástól elesik.Simon István portálunknak elmondta: hétfői ellenőrzőkörútja során megnézte, hogy haladnak a közmunkások a híd korlátjának építésével, majd az iskola ebédlőjének udvarán beszélgetett az ott dolgozókkal, amikor az ittas férfi odalépett hozzá. A polgármester közölte vele, hogy semmi keresnivalója nincs ott, és kikísérte, majd amikor kiderült, hogy közmunkás, aki munkaidőben elcsatangolt és leittasodott, azt is elmondta neki, milyen szankciókkal jár ez. Ezt a férfi békésen tudomásul vette, Simon István pedig visszatért az ebédlőbe. A férfi azonban utánament, és a gyerekek és a pedagógusok szeme láttára megragadta a polgármester gallérját, aki többször is ellökte magától támadóját, majd miután a férfi elcsúszott az előtérben kiborult moslékon, az ajtón kívülre tessékelték.

A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanújával indított eljárást a férfi ellen.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában