Helyi közélet

2012.11.28. 11:04

Érted Bence! – több mint félmillió jött össze

550 ezer forint eredménnyel zárult a múlt csütörtöki jótékonysági gála.

550 ezer forint eredménnyel zárult a múlt csütörtöki jótékonysági gála.A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának fiatal kapusa, Rakaczki Bence gyógykezelésének a támogatására a múlt héten csütörtökön jótékonysági teremfoci tornát rendeztek a miskolci városi sportcsarnokban, amelyen többek között három öregfiúk csapat (Ferencváros, Tatabánya, Diósgyőr) is részt vett. A rendezvény főszervezőjét, Fuhrmann Gézát, a DVTK utánpótlás szervezési igazgatóját szerdán arról kérdeztük, hogy anyagi szempontból milyen eredménnyel zárult a jótékonysági torna.

– A rendezvényt szervező Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány 550 ezer forintot fog tudni hamarosan átadni Rakaczki Bence édesapjának a fiatal diósgyőri kapus gyógykezelését segítendő, vagyis eredménnyel zárult a gála megrendezése – válaszolta érdeklődésünkre Fuhrmann Géza. – Hogy ez így lehet annak kapcsán köszönettel tartozunk minden résztvevőnek, azoknak, akik a pályán felléptek, szerepet vállaltak, azoknak, akik a háttérben ingyenes munkájukkal segítettek, azoknak, akik valamilyen formában felajánlást tettek, és nem utolsósorban azoknak, akik eljöttek a múlt héten csütörtökön a miskolci városi sportcsarnokba és belépőjegy vagy támogatói jegy váltásával segítették a szerveződés céljának megvalósulását.



Budapest, 2012. november 24., szombat (MTI) - A labdarúgó NBI teljes mezőnyét kérte összefogásra az egyik hazai futballportál Rakaczki Bence, a leukémiával kezet 19 éves diósgyőri kapus megsegítésére.

Miskolc - A miskolci városi sportcsarnokban a csütörtök este megtartott jótékonysági gála - amelyet a fiatal diósgyőri labdarúgókapus, Rakaczki Bence gyógykezelésének támogatására rendeztek - a tervezettnél hamarabb ért véget.

Miskolc - Jótékony célú öregfiúk teremlabdarúgó tornát rendeztek csütörtökön a miskolci városi sportcsarnokban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában