Helyi közélet

2012.11.23. 14:53

Érkeznek az új kártyák

Miskolc - Jövőre is folytatjuk hűség­programunkat, mindazok örömére, akik elkötelezett hívei lapunknak.

Miskolc - Jövőre is folytatjuk hűség­programunkat, mindazok örömére, akik elkötelezett hívei lapunknak.A már több éve tartó, nagyszabású hűségprogram segítségével könnyedén megspórolhatja az Észak-Magyarország előfizetési díját. Célunk előfizetőink hűségének elismerése és honorálása.

Hűséges előfizetőink részére ez év végén – még az ünnepek előtt – ingyenes, küllemében megújult, névre szóló hűségkártyát küldünk. Az új kártya az átvétel pillanatától azonnal érvényes, a kedvezmények igénybevételére feljogosít.

Bízunk benne, hogy így már valóban többszörösen megéri előfizetőnek lenni. Hiszen nemcsak az ország egyik legnagyobb, legszínesebb regionális napilapjához juthat kedvezményesen, hanem az Észak-Magyarország segítségével havonta akár több ezer forintot is megtakaríthat.

ÉM


Csupa-csupa kedvezmény

Mi a Hűségkártya-program?   

Az Észak-Magyarország – immár harmadik éve – hűségkártyát ad minden régi olvasójának. A kártyával rendelkezők kedvezményes vásárlási lehetőségekhez, valamint szolgáltatásokhoz jutnak a programban résztvevő partnereknél.

Mi a program célja?

Az Észak Hűségkártya-program nem titkolt célja elismerni és honorálni régóta elkötelezett olvasóink és partnereink hűségét egyaránt.

Kik kapnak Hűségkártyát?

A Hűségkártyát automatikusan megkapja minden előfizetőnk, akinek legalább egy éve élő előfizetése van.

Hogyan kézbesítjük a kártyákat?

A kártyákat terjesztőhálózatunk segítségével kézbesítjük.

Mire jó a kártya?

A programhoz csatlakozó cégek által kínált termékek árából vagy szolgáltatások tarifájából előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak. A kártyahasználattal havonta több ezer forintot is meg lehet takarítani, így az újság előfizetési ára gyorsan megtérül.


Hűségkártyával kapcsolatban felmerült kérdésekre kollégáink szívesen adnak felvilágosítást a 06-40/424-424-es telefonszámon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában