Helyi közélet

2012.11.16. 13:22

Égési sérülésekkel, életveszélyes állapotban szállították kórházba

Miskolc, Tiszalúc, Taktaharkány - A szemle megállapításai alapján magasfeszültségű tartóoszlopra mászott és égési sérüléseket szenvedett az a 17 éves tiszalúci fiatalember, akit a mentők csütörtök délután életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

Miskolc, Tiszalúc, Taktaharkány - A szemle megállapításai alapján magasfeszültségű tartóoszlopra mászott és égési sérüléseket szenvedett az a 17 éves tiszalúci fiatalember, akit a mentők csütörtök délután életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt rendelt el nyomozást 2012. november 15-én délután a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, mivel egy állampolgári bejelentés szerint egy fiatalember Tiszalúcon zavart, sokkos állapotban akart egy helyi ház udvarára bemenni. A bejelentő szerint a sérült férfit bántalmazhatták.

A kiérkező mentők a 17 éves helyi fiatalembert a helyszínen ellátták és kórházba szállították. Az ügyben elvégzett adatgyűjtés és lefolytatott helyszíni szemle adatai alapján a fiú Tiszalúc és Taktaharkány közötti nyílt vasúti pályán lévő magasfeszültségű tartóoszlopra mászott, ahol áramütés érte.

A fiatalember jelenleg életveszélyes állapotban kórházban fekszik, testfelületének 40-50%-a ugyanis áramütés következtében megégett. A nyomozás adatai szerint a fiatalember sérülései egyértelműen magasfeszültségű áramütés következményei.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában