Helyi közélet

2012.11.22. 21:58

Érted Bence! - Dulakodás miatt félbeszakadt

Miskolc - A miskolci városi sportcsarnokban a csütörtök este megtartott jótékonysági gála - amelyet a fiatal diósgyőri labdarúgókapus, Rakaczki Bence gyógykezelésének támogatására rendeztek - a tervezettnél hamarabb ért véget.

Miskolc - A miskolci városi sportcsarnokban a csütörtök este megtartott jótékonysági gála - amelyet a fiatal diósgyőri labdarúgókapus, Rakaczki Bence gyógykezelésének támogatására rendeztek - a tervezettnél hamarabb ért véget.A Diósgyőr öregfiúk és Ferencváros öregfiúk csapatának összecsapása - ami az utolsó műsorszám volt a programban - idő előtt fejeződött be. Pár perc volt már csak hátra a találkozóból, amikor verekedés tört ki a pályán a két csapat játékosai között, a fővárosiak 6-5-ös vezetésénél. A csetepaté, amelynek a biztonságiak vetettek véget azért robbant ki, mert a ferencvárosi Vincze Ottó rálökte a palánkra a diósgyőri Molnár Istvánt, aztán az ellentámadásnál a hazaiak sem maradtak adósok, és ettől sokalltak be a pályán lévő labdarúgók. A rendezvényre jegyet váltott emberek döbbenten figyelték a lelátóról, hogy több perc kellett ahhoz, hogy a felek lecsillapodjanak és az utolsó percek lejátszása nélkül levonuljanak a pályáról.


Miskolc - Jótékony célú öregfiúk teremlabdarúgó tornát rendeztek csütörtökön a miskolci városi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában