Helyi közélet

2012.11.14. 12:29

Csütörtökön villamospótlók közlekednek Diósgyőr és Felső-Majláth között

Miskolc - 2012. november 15-én, csütörtökön 9:00 és 11:00 óra között villamos-felsővezeték javítási munkálatok miatt Diósgyőr vk. és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Miskolc - 2012. november 15-én, csütörtökön 9:00 és 11:00 óra között villamos-felsővezeték javítási munkálatok miatt Diósgyőr vk. és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.A munkálatok ideje alatt az 1-es villamosok a Tiszai pályaudvartól a Diósgyőr vk. megállóhelyig járnak. A villamospótló járatok a meghirdetett villamos menetrend szerint indulnak Felső-Majláthról.

A villamospótló autóbuszok a Diósgyőr vk., Alsó-Majláth autóbusz megállóhelyeken, valamint Felső-Majláth végállomáson a villamosok felszállóhelyén állnak meg. Diósgyőr városközpont megállóhelynél a villamosok és villamospótló autóbuszok egymáshoz csatlakozást biztosítanak.

Villamosról villamospótló járatra, vagy fordítva történő átszállásnál a menetjegyek nem sorszámozott végét ismét érvényesíteni kell.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában