Helyi közélet

2012.11.09. 16:08

A Gyerekmentők perselyét lopták el

Miskolc - Betörtek csütörtök éjjel a diósgyőri Kisgergely Cukrászdába. A riasztás egy óra előtt pár perccel érkezett, nemsokkal később a rendőrök is kiérkeztek a helyszínre – mesélte el Kisgergely Zsolt, a cukrászda tulajdonosa. Mivel a pénztárgépet éjszakára kiürítik, így a betörők onnan nem tudtak elvinni semmit.

Miskolc - Betörtek csütörtök éjjel a diósgyőri Kisgergely Cukrászdába. A riasztás egy óra előtt pár perccel érkezett, nemsokkal később a rendőrök is kiérkeztek a helyszínre – mesélte el Kisgergely Zsolt, a cukrászda tulajdonosa. Mivel a pénztárgépet éjszakára kiürítik, így a betörők onnan nem tudtak elvinni semmit.Az alkalmazottak azonban csak reggel vették észre, hogy a Gyermekmentő Alapítvány perselye, amelyben a beteg gyermekek számára gyűjtenek pénzt, eltűnt. A cukrászda tulajdonosa arra kéri a környékbelieket, hogy – a nyomozás segítése érdekében –, ha találnak egy, az alapítvány logójával ellátott műanyag perselyt, adják le a Diósgyőri Rendőrőrsön.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában