Helyi közélet

2012.10.20. 15:22

Zsólyomkai Nyitott Pincék

Sátoraljaújhely - Sátoraljaújhelyen, a Felső-Zsólyomkai pincesoron ismét megrendezték szombaton a Zsólyomkai Nyitott Pincék elnevezésű rendezvényt.

Sátoraljaújhely - Sátoraljaújhelyen, a Felső-Zsólyomkai pincesoron ismét megrendezték szombaton a Zsólyomkai Nyitott Pincék elnevezésű rendezvényt.Az egész napos program keretében egyebek mellett borkóstolással, nyitott pincékkel, élőzenével és disznótoros ételekkel várták az érdeklődőket. A pincék délelőtt fél tízkor nyitottak ki, majd 11 órakor nyitotta meg hivatalosan a rendezvényt Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely Város polgármestere és dr. Estók József nyugalmazott dandártábornok, a Zsólyomkai Egyesület elnöke. A zenei programok között fellép Kováts Marcell népzenész, a Kállai Duó, Karády István megzenésített verseket ad elő, a Premier Színház művészei nóta- és operett műsorral kedveskednek, míg a rockzene kedvelőinek a Qtya és a Póráz ad koncertet.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában