Helyi közélet

2012.10.25. 14:27

Villamos gázolt el egy gyalogost Miskolcon

Miskolc - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az az idős hölgy, akit egy villamos gázolt el a Tizeshonvéd utcán csütörtökön délután.

Miskolc - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az az idős hölgy, akit egy villamos gázolt el a Tizeshonvéd utcán csütörtökön délután.A helyszínen szerzett információink szerint a belváros irányába haladt egy bécsi villamos, amikor a Herman Ottó Gimnázium utáni zebránál egy idős hölgyet elgázolt.

A gyalogost a villamos oldalra "kidobta" a villamossíneket szegélyező gömbsüvegsorra. A rendőrség lezárta a Tizeshonvéd utcát, a villamosforgalom leállt.

A helyszínelés elkezdődött, az autókat kerülőútra terelik és villamospótló autóbuszokat állítottak forgalomba a helyszínelés idejére.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Villamospótlók közlekednek a Thököly u. - Malomszög u. között 

Baleset miatt a Thököly u. - Malomszög u. között villamospótló autóbuszok közlekednek várhatóan délután négy óráig. A Tiszai pályaudvar és a Malomszög u. között, valamint a Thököly u. és Felső-Majláth között 1-es villamosok közlekednek. A 2-es villamosok a Vasgyár és az Újgyőri főtér között járnak - tájékoztatta a Borsod Online-t az MVK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában