Helyi közélet

2012.10.23. 17:29

Suli voks: végső visszaszámlálás

Miskolc - Élen a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola és miskolci Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola! De holnap éjfélig még szavazhatunk, hogy melyik legyen megyénk legjobb általános- és középiskolája.

Miskolc - Élen a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola és miskolci Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola! De holnap éjfélig még szavazhatunk, hogy melyik legyen megyénk legjobb általános- és középiskolája.Borsodban az általános iskolák kategóriájában több, mint 13 ezer szavazat érkezett kedd délig, míg a középiskolákra majdnem pontosan 17 és fél ezer addig a pillanatig. Összességében tehát több, mint 30 ezren voksoltak eddig! - fogalmazott Gömöri Gergely, a Borsod Online portál menedzsere. - A középiskolák esetében immár három intézmény is átlépte a bűvös kétezres határt, míg az általános iskoláknál két olyan suli van, amely másfél ezer körüli szavazattal harcol a dobogó legmagasabb fokáért. Egyszóval óriási a csata, és tulajdonképpen semmi sem dőlt még el!

Megtudtuk azt is, hogy a szavazók nagy számban érkeztek és érkeznek a közösségi oldalakról, vagyis sokan biztatták szavazásra ismerőseiket, barátaikat.

A tengerentúlról is

- A látogatottsági adatokból az is kiderül, hogy a kontinens más országaiból - sőt, a tengerentúlról - is érkeznek látogatók a szavazás oldalára - fogalmazott a szakember. - Sok külföldre került egykori diák is adózik egy-egy szavazattal egykori iskolájának. Nem is csoda, hiszen van olyan iskola, amely videóban kéri voksra egykori, és jelenlegi diákjait, szimpatizánsait!

Szavazni egészen október 24-e éjfélig lehet, s talán nem árulunk zsákbamacskát, ha azt állítjuk: megéri! Mint ismeretes, a győztes iskola egy egész oldalas portfóliót kap lapunkban, az Észak-Magyarországban, és bemutatkozást hírportálunkon.


Az állás (2012. október 23., 16 óra)

ÁLTALÁNOS ISKOLÁK (ÉLCSOPORT)  

 1. Rákóczi Zsigmond Általános Iskola, Szerencs (11%, 1,469 szavazat)

2. Avastetői Általános Iskola, Miskolc (11%, 1,408 szavazat)

3. Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola, Miskolc (5%, 716 szavazat)

KÖZÉPISKOLÁK (ÉLCSOPORT)

 1. Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola, Miskolc (15%, 2,616 szavazat)

2. Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium, Sárospatak (14%, 2,477 szavazat)

3. Földes Ferenc Gimnázium, Miskolc (13%, 2,288 szavazat)

ÉM-JLI


Itt lehet szavazni az iskolákra!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában