Helyi közélet

2012.10.10. 15:24

Pályázat Andrássy-Kurta János munkásságáról

Sárospatak - Az Andrássy-Kurta János Művészeti Alapítvány, a Sárospataki Képtár és Sárospatak önkormányzata Andrássy-Kurta János élete és munkássága címmel pályázatot hirdet középiskolás diákok számára.

Sárospatak - Az Andrássy-Kurta János Művészeti Alapítvány, a Sárospataki Képtár és Sárospatak önkormányzata Andrássy-Kurta János élete és munkássága címmel pályázatot hirdet középiskolás diákok számára.Pályázni lehet: esszé jellegű írásművel (legfeljebb 44 000 leütött karakter), fotósorozattal és/vagy állóképes prezentációval, amely legalább 20, de legfeljebb 40 elemből áll, mozgóképes alkotással műfaji korlátozás nélkül, amely legalább 3, de legfeljebb 15 perc terjedelmű.

A pályamunkák beadása, hagyományos vagy elektronikus formában. A beadás helye: a Sárospataki Képtár (Sárospatak Szent Erzsébet út 14. Tel: 06-30-304-2058, [email protected]). Határidő: 2012. november 15.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában