Helyi közélet

2012.10.16. 17:37

MSZP: egymilliárdos megoldás az Avasra

Miskolc - Az MSZP azt kezdeményezi, hogy a kormány különítsen el egymilliárd forintot a miskolci Avas lakótelepen visszaélésekkel eladott lakások megvásárlására és a felhalmozódott rezsihátralékok rendezésére.

Miskolc - Az MSZP azt kezdeményezi, hogy a kormány különítsen el egymilliárd forintot a miskolci Avas lakótelepen visszaélésekkel eladott lakások megvásárlására és a felhalmozódott rezsihátralékok rendezésére.Erről tartottak sajtótájékoztatót kedden a szocialista politikusok: Káli Sándor, Gúr Nándor, dr. Simon Gábor, dr. Varga László és Földesi Norbert. A szocialisták elmondták, úgy képzelik el ezt a megoldást, hogy az önkormányzat, vagy a Nemzeti Eszközkezelő Alap elsőbbséget élvezne az árveréseken. Így az állam, áron alul juthatna értékes ingatlanokhoz, amelyek a jó befektetés mellett – amennyiben kiadja – újabb bevételi forrást is jelenthetne – magyarázták. Azt is elmondták: a vásárlási összegből rendezhetők lennének a közös költség- és a közüzemi tartozások is.

A szocialisták úgy vélik, nem masírozásra, menetelésre, hanem megoldásokra van szükség az Avason – fogalmaztak.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában