Helyi közélet

2012.10.01. 18:30

Kulturszettre csalogató gólyalábos felvonulás

Miskolc - Nem mindennapi menet hívta fel a városlakók figyelmét a pénteken induló rendezvénysorozatra.

Miskolc - Nem mindennapi menet hívta fel a városlakók figyelmét a pénteken induló rendezvénysorozatra.Unikális kamaraestéket tervez, Kulturszett néven az új tanévben a Balázs Győző Református Líceum, a Győri kapui református templom altemplomában. Ezt hirdetendő hétfőn az iskolából díszes menet vonult az említett helyszínre, ahol egyúttal táncházat is tartottak az iskola táncos lábú tanulóinak.

Második éve szerveznek mesterkurzusokat diákjaik számára, amit idén azzal egészítenek ki, hogy felkérték a mestereket: mindenki egy-egy előadással, illetve egy előadással, illetve kiállítással is készüljön, tudtuk meg a sajtótájékoztatón Sziráki Szűcs Gábor igazgatótól és Marschalkó Edit művészeti menedzsertől. Az így adódó, havi egy-két különleges programmal a város kulturális életét szeretnék színesíteni, kihasználva a Győri kapui református gyülekezet által az iskola számára biztosított szakrális tér adta lehetőséget, amely kifejezetten kedvez a mai kortárs művészeteknek. A jegyárakat igyekeznek alacsonyan tartani, hogy ez ne jelentsen akadályt.

A nyitány október 5-én este 7-től lesz, kortárs táncbemutatóval és a Latin Combo együttes zenéjével.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában