Helyi közélet

2012.10.17. 14:36

Érdemes VOSZ-tagnak lenni

Miskolc - Ez derült ki Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Megyei Szervezetének szerdai miskolci konferenciáján, ahol többek között az új Munkatörvénykönyve foglalkoztatási és munkaügyi szabályairól tájékoztatták a résztvevőket, jól hasznosítható formában.

Miskolc - Ez derült ki Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Megyei Szervezetének szerdai miskolci konferenciáján, ahol többek között az új Munkatörvénykönyve foglalkoztatási és munkaügyi szabályairól tájékoztatták a résztvevőket, jól hasznosítható formában.Az érdeklődő vállalkozók megtudhatták azt is: a VOSZ-BESZ Zrt.-n keresztül jelentős megtakarítások érhetők el a közös (üzemanyag-, gáz-, villany-) beszerzések révén, s e szolgáltatás a VOSZ-tagok számára alanyi jogon jár – tájékoztatta portálunkat Ádám Imre, a VOSZ megyei elnöke.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában