Helyi közélet

2012.10.27. 19:47

Együtt a mindennapokban: nyílt nap a Mezőcsáti Rendőrőrsön

Mezőcsát - Az előítélet és konfliktus-mentes viszony kialakítása, illetve annak fenntartása érdekében bemutatóval egybekötött nyílt napot tartott a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse.

Mezőcsát - Az előítélet és konfliktus-mentes viszony kialakítása, illetve annak fenntartása érdekében bemutatóval egybekötött nyílt napot tartott a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse.Október 25-én immár második alkalommal megrendezett nyílt napnak ezúttal is a Mezőcsáti Egressy Béni Általános és Alapfokú Művészeti iskola adott otthont. A találkozón Mezőcsát, Igrici, Tiszatarján, valamint Tiszakeszi általános iskoláiból meghívott kisdiákok bepillanthattak a rendőrség mindennapjaiba. Láthattak bűnügyi-technikai, szolgálati kutyás és fegyverzeti bemutatót, kerékpáros ügyességi versenyen vehettek részt és a „meseautóba ülve” egy pillanatra ők is rendőrök lehettek.

A jelenlévő gyermekek ismételten felmérhették a képességüket a kerékpáros ügyességi versenyen, ahol a legjobbak tárgyjutalmat kaptak.

- A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-a-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában