Helyi közélet

2012.10.01. 15:10

Egy nap, amikor Ortástetőig megy a vonat

Miskolc - Az Északerdő Zrt. és a LÁEV vezetésének jóvoltából október 20-án szombaton ismét lehetőség nyílik különvonatozni Ortástető állomásig a kisvasút közkedvelt szárnyvonalán.

Miskolc - Az Északerdő Zrt. és a LÁEV vezetésének jóvoltából október 20-án szombaton ismét lehetőség nyílik különvonatozni Ortástető állomásig a kisvasút közkedvelt szárnyvonalán.A program körülbelül azonos a májusi kisvonatozással, de a legfőbb, hogy a "díszletet" ezennel a szépséges Bükk őszi pompába öltözött erdei fogják nyújtani - tájékoztattak ma szervezők.

Várható indulás Miskolc-Dorottya utca állomásról: 9.30, míg a várható visszaérkezés ugyanoda: 16.25. A szerelvény zárt és nyitott kocsikból fog állni és ezúttal Mk48-as fogja vontatni. A tervek szerint most is lesz fotósvonat is, Ortástető - Csanyik-Erdei Iskola - Ortástető viszonylatban, kedvező napállással, több fotómegállással, szépséges erdei háttérrel.

A részvételi díj várhatóan szintén a tavaszival megegyezően fog alakulni, azaz: részvételi díj az alap különvonatra: Felnőtteknek 1800 Ft,-/fő, gyermekeknek (14 éves kor alatt) 1200 Ft,-/fő. Részvételi díj a fotósvonatra: Egységesen 1000 Ft,-/fő, az alapvonat díján felül.

Jelentkezni a [email protected] email címen lehet.

ÉM


Négy év után suhant a kisvonat Ortástetőig

Miskolc – Szombaton kora délelőtt közel száz érdeklődővel fedélzetén ismét a mahócai szárnyvonal felé vette az irányt a LÁEV vonata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában