Helyi közélet

2012.10.29. 17:20

Az október 25-i ellenőrzés eredménye

Miskolc - A Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztály, az Egészségügyi és Szociális Osztály, a Gyámügyi Osztály, a Rendőrség, az ÉMÁSZ és a Polgárőrség részletes és átfogó ellenőrzést hajtott végre 2012. október 25. napján az Őzugró u. és Drenka dűlő környezetében.

Miskolc - A Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztály, az Egészségügyi és Szociális Osztály, a Gyámügyi Osztály, a Rendőrség, az ÉMÁSZ és a Polgárőrség részletes és átfogó ellenőrzést hajtott végre 2012. október 25. napján az Őzugró u. és Drenka dűlő környezetében.A Közterület-felügyelet a lakcímbejelentési és tisztántartási kötelezettségnek megfelelést, az állattartási viszonyokat, a szemétszállítási szerződések meglétét, illegális áramvételezést, a közegészségügyi állapotokat ellenőrizte, valamint a társosztályok ellenőrzésében végzett segítő-biztosítási közreműködést.

Az osztály munkatársai által összesen ellenőrzött lakás-háztartás 41 db, ebből nem voltak otthon 30 ingatlanban. Összesen ellenőrzött személyek száma 10 fő. Egyéb esetekben az alább felsorolt hiányosságok miatt kezdeményeztek eljárást vagy átiratot.

  • Lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt jelzés: 5
  • Szemétszállítási szerződés hiánya miatt átirat: 5
  • Eboltási igazolás hiánya miatt átirat: 2
  • Áramlopás miatt telefonon történő intézkedés: 1
  • - Dobos Tímea szóvivő M.M.J.V. Polgármesteri Hivatal -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában