Helyi közélet

2012.10.25. 07:21

"A megye legjobb iskolája" - Megvannak a győztesek!

Miskolc - Az utolsó pillanatig hatalmas versenyfutás zajlott az Avastetői Általános Iskola és a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola, valamint a miskolci Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola és a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium között! Szerda éjfélkor azonban lezárult a szavazás és 1 hónapos játékunkban eldőlt, hogy melyik lett megyénk legjobb általános- és középiskolája.

Miskolc - Az utolsó pillanatig hatalmas versenyfutás zajlott az Avastetői Általános Iskola és a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola, valamint a miskolci Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola és a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium között! Szerda éjfélkor azonban lezárult a szavazás és 1 hónapos játékunkban eldőlt, hogy melyik lett megyénk legjobb általános- és középiskolája.Olvasóink szavazatai alapján a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola, valamint a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium lettek a győztes iskolák. Jutalmuk többek között egy egész oldalas portfólió az Észak-Magyarországban, és bemutatkozás a Borsod Online-on.

Az általános iskolák végeredménye:

[poll id="219"]


A középiskolák végeredménye:

[poll id="220"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában