Helyi közélet

2012.09.18. 15:00

Világörökségi konferencia

Sárospatak - A Zempléni Tájak Vidékfejlesztési Egyesület tart örökségvédelmi és vidékfejlesztési konferenciát szeptember 21-én, pénteken a sárospataki Újbástya Rendezvénycentrumban – jelentették be az esemény keddi sárospataki sajtótájékoztatóján.

Sárospatak - A Zempléni Tájak Vidékfejlesztési Egyesület tart örökségvédelmi és vidékfejlesztési konferenciát szeptember 21-én, pénteken a sárospataki Újbástya Rendezvénycentrumban – jelentették be az esemény keddi sárospataki sajtótájékoztatóján.Dr. Kiss István, a Zempléni Tájak Vidékfejlesztési Egyesület elnöke elmondta, a vidékfejlesztést azért kötötték össze a világörökség védelmével, mert idén 10 éve, hogy a Tokaji Borvidék megkapta a világörökségi címet, a borvidékek között másodikként. Az egész napos eseményen egyebek mellett jelen lesz V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára, valamint dr. Földi Enikő, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, kiemelt fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára is.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában