Helyi közélet

2012.09.20. 14:45

Útlezárás a Ruzsinszőlő dűlőn

Miskolc - Szeptember 3-án kezdődött a Hideg soron (az alagút és a Csermőkei út közötti szakaszon) a csapadékvíz elvezető keresztrács átépítése. Az eddigi munkálatok miatt félpályás útlezárással és sebességkorlátozással találkoztak az autósok.

Miskolc - Szeptember 3-án kezdődött a Hideg soron (az alagút és a Csermőkei út közötti szakaszon) a csapadékvíz elvezető keresztrács átépítése. Az eddigi munkálatok miatt félpályás útlezárással és sebességkorlátozással találkoztak az autósok.A munkavégzés utolsó fázisa miatt szeptember 25., 06.00 óra- szeptember 26., 16.00 óra között teljes szélességében lezárják a Ruzsinszőlő dűlőt, a Medikás dűlő és a Csermőkei út közötti szakaszon.

Ezen idő alatt - az időjárás függvényében - megtörténik az útszakasz aszfaltozása, így szeptember 26-án 16.00 órától megszűnik az útlezárás, és a megújult keresztrácson közlekedhetnek az autósok.

A forgalomkorlátozás idejére türelmet és odafigyelést kérünk az arra közlekedőktől!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában