Helyi közélet

2012.09.06. 15:17

Turistajegy akció a Miskolci Sörfesztivál idejére

Miskolc - A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a szeptember 6-9. között megrendezésre kerülő Miskolci Sörfesztivál idejére egy nappal meghosszabbítja a 3 napos turistajegy érvényességét. Így az négy napig, a fesztivál teljes ideje alatt érvényes lesz, változatlan ár mellett.

Miskolc - A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a szeptember 6-9. között megrendezésre kerülő Miskolci Sörfesztivál idejére egy nappal meghosszabbítja a 3 napos turistajegy érvényességét. Így az négy napig, a fesztivál teljes ideje alatt érvényes lesz, változatlan ár mellett.Tehát a szeptember 6-tól érvényes 3 napos turistajegyek 4 napig, szeptember 9-ig érvényesek. Ebben az esetben a 3 napos turistajegyek a rajtuk megjelölt kezdőnap 0 órájától az azt követő harmadik nap 24 órájáig érvényesek az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra a város közigazgatási határán belül.

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában