Helyi közélet

2012.09.11. 12:27

Szüreti napra invitál Abaújszántó

Abaújszántó - Szántói Szüreti Napot tartanak szeptember 22-én szombaton Abaújszántón.

Abaújszántó - Szántói Szüreti Napot tartanak szeptember 22-én szombaton Abaújszántón. A vidám nap délután fél 3-kor szüreti felvonulással kezdődik a Körösi part, Béke út, Haraplak presszó útvonalon. Az emberek tájékoztatásáról Trombitás János kisbíró gondoskodik. A szüreti nap hivatalos megnyitóját a Jászay téren tartják a felvonulás után. Köszöntőt mond: Demeter Ervin országgyűlési képviselő, kormánymegbízott. Ezután kezdetét veszi a gazdakötözés, majd az Ilosvai Selymes Péter Általános Iskola tanulóinak műsora szórakoztatja a közönséget. A Palinta társulat a Mazsolakirály című interaktív gyermekműsort adja elő. Este 6 órakor a zenéé lesz a főszerep. Bordalok hangzanak el az Operaházy Borlovagok előadásában. Őket a sztárfellépők követik: Király L. Norbi és SP.

A vendégeket egész nap várja a Borok utcája, helyi gasztronómiai bemutatók, kirakodó vásár, termékbemutatók és színes gyermekprogramok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában