Helyi közélet

2012.09.21. 13:59

"Segítség! Ellopták a pénzemet!"

Miskolc - Az Észak-Magyarország munkatársának sikerült beszélnie a reggeli diósgyőri rablás egyik szemtanújával.

Miskolc - Az Észak-Magyarország munkatársának sikerült beszélnie a reggeli diósgyőri rablás egyik szemtanújával.- Arra lettem figyelmes, hogy kiabálás történt a szomszéd udvarban. Kinéztem, és azt láttam, hogy óriási tömeg áll a kapualjban, ahol körbefogták az elkövetőt - nyilatkozta Szokoli Richárd, annak a húsüzletnek a munkatársa, amelynek közelében fülön csípték a rablónőt. - Bejöttem, értesítettem a rendőrséget, akik hamar megérkeztek és azonnal intézkedtek a rabló megfogásában. Gyakorlatilag többet nem nagyon láttam mert akkora volt az embergyűrű, ráadásul a munkahelyet nem hagyhatom el, így tovább nem mentem.

A hentes kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy nem kiabált az elkövető - legalábbis ő nem hallotta - , viszont a sértett kiabált, hogy "segítség, ellopták a pénzemet".

ÉM



Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat fegyveres rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt egy 47 éves miskolci nővel szemben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában