Helyi közélet

2012.09.25. 17:56

Meghívó a polgármesternek

Miskolc - A Földes Ferenc Gimnázium Öregdiák egyesülete arról értesítette a szerkesztőségünket,hogy a holnapi demonstrációra meghívót juttattak el a városvezetésnek.

Miskolc - A Földes Ferenc Gimnázium Öregdiák egyesülete arról értesítette a szerkesztőségünket,hogy a holnapi demonstrációra meghívót juttattak el a városvezetésnek.Többek között ezt írják a miskolci polgármesternek és alpolgármesternek:

„A Földes Ferenc Gimnázium Öregdiák Egyesülete - szigorúan politikamentes, civil szervezésű - demonstrációt tart szeptember 26-án 17 órakor a Városháza előtt. Ezzel kívánjuk jelezni Miskolc döntéshozó képviselőinek, hogy Egyesületünk tagjai, mint az ügyben érintett választópolgárok, csatlakozva a szülői közösség, a diákok és a tanárok, dolgozók állásfoglalásához, azt szeretnénk, ha a pályázók közül Veres Pált neveznék ki a Földes Ferenc Gimnázium igazgatójává. Veres Pál elmúlt 15 évi igazgatása alatt az iskola megőrizte színvonalát, tovább növelte hírnevét, így a továbbiakban is bizalommal tekintünk rá. Ugyanakkor nem értünk egyet az Oktatási Bizottság azon álláspontjával, mely szerint a döntést későbbre halasztanák és másokra bíznák. Az ideiglenes állapot bizonytalanságot, s ezáltal károkat okozhat. Meggyőződésünk, hogy Miskolc város képviselőinek maguknak kell egy ilyen horderejű helyi ügyben dönteniük. Önöknek lehetnek olyan információik, amelyeket érdemesnek tarthatnak megosztani a demonstráció résztvevőivel. Ezennel meghívjuk Önöket, hogy legyenek ott, hallgassák meg a felszólalásokat, a miskolciak véleményét a közgyűlési döntés meghozatala előtt. Ugyanakkor arra kérjük Polgármester és/vagy Alpolgármester Urat, mondják el érveiket a jelenlévő miskolciaknak! Képviselőknek, illetőleg pártoknak egyebekben nem biztosítunk felszólalási lehetőséget."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában