Helyi közélet

2012.09.18. 17:28

Fidesz: kármentés után kormányzati igen Tapolcára

Miskolc - „A miskolci MSZP egykori frakcióvezetője Varga László, hosszú-hosszú esztendőkig, csak helyben fejtette ki „áldásos” tevékenységét. Ennek a frakcióvezetésnek lett az eredménye többek között Miskolc-Tapolca végletesen leromlott állapota” reagáltak Varga László sajtótájékoztatójára Seresné Horváth Zsuzanna és dr. Nehéz Károly fideszes önkormányzati képviselők.

Miskolc - „A miskolci MSZP egykori frakcióvezetője Varga László, hosszú-hosszú esztendőkig, csak helyben fejtette ki „áldásos” tevékenységét. Ennek a frakcióvezetésnek lett az eredménye többek között Miskolc-Tapolca végletesen leromlott állapota” reagáltak Varga László sajtótájékoztatójára Seresné Horváth Zsuzanna és dr. Nehéz Károly fideszes önkormányzati képviselők.Közleményükben az áll: „A jelenlegi önkormányzat a kármentés és az interaktív tervezési időszak befejeztével - mintegy bő hónappal ezelőtt - harcolta ki a kormányzati ígéretet arra, hogy a turisztikai pályázattal megegyező nagyságrendben kap segítséget a szocialisták által tönkretett városrész rehabilitációjára.”

„A jelenlegi városvezetésnek a Zöld Nyilat ért minden kritikája jogos volt. Hiszen a Káli korszakban a Zöld Nyíl meghosszabbított nyomvonalát nem egyeztették a lakosokkal...hogy hol van az a másfél milliárd forint? Az áramátalakító rendszer kialakításában: amit ha nem építenének át, nem tudnának járniaz új villamosok. És benne van az új villamosokat fogadó remízben, hiszen az új villamosok tárolására alkalmas „garázs” sem volt a projektbe betervezve” – írják a fideszes képviselők.

ÉM-NSZR


Miskolc - „Nem látni a miskolci, fideszes országgyűlési képviselők és a városvezetés lobbierejét” - kezdte keddi sajtótájékoztatóját dr. Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában